Är inte lukten av bullar det härligaste som finns en regning sommardag?

Tja

Dagen började med att jag städade lite i mitt rum. När jag var klar med det gav jag mig den på att klara att springa min rutt och nu skulle jag inte stanna en ändaste gång. Jag klarade det, jag var pigg piggelin och mina ben/fötter mådde bra.
Men nu fick jag mitt bakslag, benen värker så att jag mår illa! Det är benhinneinflamationen som smyger sig på igen. Sitter här med tunika, tights och tjocka benvärmare uppdragna över knäna haha. Men de ska nog försvinna det också lite jobbigt när det gör så ont att jag mår illa bara =(

Jag har aldrig vart så duktig i köket, varken på att laga mat eller baka. Men är inne i en period när jag tycker det är riktigt kul att baka, någon gång måste man ju lära sig. Nu när jag ändå är hemma och vädret är dåligt tyckte jag det var rätt tid för att göra det. Så idag satte jag igång att baka vaniljbullar, ville testa något jag inte gjort tidigade. Det gick riktigt bra och de var goda. Får se om jag hittar på något nytt att baka imorgon =)

Varför jag egentligen blev så sugen på att baka var för att jag kom att tänka på när vi var på vårt landställe på sommrarna. Då var det ofta så att de regninga dagarna då visste man att Annelie (granne på landet och mammas kusin) bakade. Alltid var det bullar på gång, och när man kom innanför dörrarna hos dem så trycktes det upp en bulle i ansiktet. Minns ännu lukten och värmen i huset som de var igår jag var där.   Ibland saknar jag det faktiskt jag hör egentligen hemma på landet tror jag. Men frågan är om man inte skulle sakna livet här om man flyttade ut på landet hmm vad tror ni?


Vår gamla sommarstuga, många minnen !!!!!!!

Nu har mitt vänster ben strejkat helt så får la gå å lägga mig och försöka få bukt på detta !
Känner mig som en 90 årig kärring blää

Puss och kram på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

BULLAR ÄR DET GODASTE SOM FINNS! jag älskar dig

2009-06-11 @ 19:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0